Äckelväder mm

Var det någon som undgick det bipolära vädret idag? Fan vad oberäkneligt det var: blå himmel och solsken ena stunden, syndaflod och mörklila moln två minuter efter. Vad fan?? Hur tänkte vädergudarna där? Imorgon ska det tydligen bli ännu värre, vilket jag ser fram emot såå - eftersom jag ska vara ute under större delen av dagen.
`
07.00 står väckningen på, min plan är att jag ska vara i stallet kl 08 och fixa allt innan det är gemensam stallstädning kl 10. Tänkte vara med så länge jag hinner, för efter det ska jag till djurö och agera tränare åt Johanna och hennes islänning Trostan. Ska bli asm, när jag är klar med dem imorgon ska båda vara lökiga som en dag i Sahara och ha träningsvärk i två veckor framåt. I det långa loppet ska de bli fit for grand prix. Borde ju ta typ 500kr/5 minuter men av någon anledning gör jag det gratis. Hoppas hon läser detta och bjuder på lite fika, mehehe.
.
När mitt uppdrag är slutfört på djurö åker jag hem. Eller hem till Josefine, vad man nu vill kalla det. Hon ville kolla på någon fjollig ny film, typ romantisk komedi. Jag vägrar, jag vill kolla på typ batman eller fast and furious vilket inte heller kommer ske. Kul att vi har så lika smak när det gäller filmgenrer.
.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Du har tur ikväll för filmen gick inte att ladda ner.. Haha ;) Puss påre bästiiiis!

2012-03-31 @ 17:24:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0