Men tjaaaa!

Eftersom det är något fel på blogg.se, internet, min mobil och världen så kan jag inte lägga upp en bild. Med bilden jag hade tänkt lägga upp skulle jag ha visat att jag sitter och äter frukost bestående av jordgubbar, träflisflingor och mjölk i solskenet på verandan där man även ser gräsmattan, blommor och mina nakna fötter. Oj, vilken lång mening det blev.

Man märker att man är en dålig bloggare när det känns konstigt att uppdatera sin blogg. Något drastiskt måste göras åt det. Jag lovar inte att uppdatera regelbundet då jag har lite annat att fokusera på. De som undrar kan ju komma fram till mig och fråga, så slipper jag sitta och bikta mig inför halva jordens befolkning (för det är så många som läser min blogg).

Eskimåpuss på er!

Jag har inhandlat:


Luncha med E & T


Myser

På morgonprommis med Tuffa. Det är varmt, solen skiner och fåglarna kvittrar. Jag har på mig ballerinaskor, fotbollsshorts och en fet collegetröja. Ska snart ta och hoppa in i duschen, sen åka till stallet en kort sväng för att efter det träffa Emma och Thea i stan. Förlåt till alla bitterfittor där ute, men just nu är väl livet rätt så underbart va?

Sleepover @ le stall

.
Sitter i stallet med min kära kompanjon Thea, the one and only. Glor på Pirates från Karibien och käkar godis i massor tills vi avlider av fetma. Det är vår plan iaf, så vi slipper gå upp kl 07 imorgon och fodra och släppa ut hästarna. Tack för oss!

Just simply love you

Kind of, a lot.

Nämen tjena mittbena

Oacceptabelt, tycker ni säkert. Jag alltså, är oacceptabel, pga min dåliga fallenhet för bloggning. Trots detta så tvingar jag mig själv att ha blogg och se då hur det blir.. Trots detta så fortsätter ni att klicka in här och envisas med att ge mig dåligt samvete. Nu ska jag ta mig i kragen och börja igen!
.
Jaha, hur är det med er efter vår långa frånvaro från varandra? Själv sitter jag i min favoritfåtölj med en chiclit, nymålade naglar och ett glas rosé. Jag har tagit studenten, det är sommar, jag har cashflow och min häst är halt. Kunde livet vara bättre?! Kommer med en bättre resumé när jag orkar, nu ska jag fortsätta leva som den diva jag är. Puss på mun!
.

RSS 2.0