Thumbs up

.
Uppdaterar för uppdaterandets skull. Hejdå.

Studentskor??

Hjälp mig! Jag har ju som känt redan en klänning. Nu behöver jag ett par skor! Beslutsångest..

Skiter i om du e tjock, smal, fin eller ful

..enda regeln e att vi ska ha så jävla kul.
`
Hallå mina små surfarsmurfar! Vad händer? På den här sidan av världen sitter jag och väntar på att gräset ska växa, typ.. Jag skulle ha gjort en massa grejer idag, bl.a. slingat håret, men det blev inte så för att hela världen verkar vara förkyld och febrig. Utom jag alltså. Så nu sitter jag och kollar när målarfärg torkar. Eller jag väntar på att ansiktsmasken ska verka och nagellacket torka, lika roligt. Det enda inplanerade jag har kvar idag är stallet och dit hade jag tänkt åka på kvällen. Kanske ringer jag min festis och kollar om hon är förkyld-och feberfri och vill umgås med mig. Annars tvingar jag henne, helt enkelt.

At the moment


Goooooodmorgoooon

.
Idag händer det väldigt lite på mitt schema. Vad händer i era liv en dag som denna?

Snart är sommaren här!

.
Som sagt: iförda endast ett hackamore (okej, jag hade kläder på mig) så gick vi ner till båtis och vrålmyste. Var i stallet på förmiddagen för nu är det dags för jobb! Hoppas att alla intressesmurfar antecknade detta. Puss

Less is more

.
Dagens outfit: NUDE! Nakenhet är sexigt.

Hurtbulle

.
Jag och systerdyster gick på en rejäl powerwalk i regnet/solskenet. Alltså, det här vädret har allvarliga mood swings. Hursomhelst, nu sitter jag på bussen in till pengarna (jobbet). 17.15-22.15 blir det slit, sen hem och sova lite för imorgon ska jag fota/grooma Sara på tävling! Seeh yah, bitches!

Löshoppningen som äntligen blev av

Som sagt: idag stod det löshoppning på schemat. Eller, rättare sagt, jag upptäckte att ridhuset var ledigt så jag bestämde mig för löshoppning!
`
`
Jag får fan mer motion när jag är på marken än när jag sitter på hästen, i alla fall konditionsmässigt. Jag var typ flåsigare än Bella när vi var klara.
`
Började med en kort promenad ute i det underbara vädret. Sen gick vi in och galopperade över bommar, hoppade studs. I slutet gjorde jag ett räcke och höjde lite. Bella var duktig, vilket hon visste om och visade dessutom tydligt hur nöjd hon var!
`       Shiet vad jag svamlar, men jag skyller på att jag är trött och kollar på South Park samtidigt som jag bloggar. Yaay, multi tasking! Lägger av nu, god natt på er gullnosar!

..och så var det det här med uppdateringen

..som inte blir av. Känner mig lite "ur form" (läs: helt död) men jag ska anstränga mig och fortsätta som vanlitt!
Puss med tungan

Känn ingen sorg för mig Göteborg

`
Sitter nu, äntligen, på bussen hem. Pappa möter och skjutsar mig, så glad att jag slipper gå hem i mörker och utmattning. Är helt slut: det var parrtyparrty fram till kl 06 i morse, sen sov vi ca 3 timmar innan det var dags för frukost som fanns framme begränsad tid. Efter det har alla varit zombies och knappt kunnat hålla ögonen öppna. Jag somnade överallt - espresso house, mc donalds, när vi skulle checka ut och någon timme på tåget. Nu vill jag sova i säng!
`
Hörs vidare imorgon, när jag är levande igen. Fast ni ligger antagligen och sussar sött nu, så.. mm, aaa. (kom inte på hur jag skulle avsluta meningen)

@ x2000 mot Glennarna

Nu är det ungefär 30 minuter kvar av tågresan. Vi är trötta och allt har gått bra. Eller ja just det, jag glömde ju min väska i mammas bil när hon skjutsade mig till bussen. Mitt bagage med mina kläder och min neccessär ligger alltså hemma nu. Vilket betyder att jag måste köpa nya kläder och allt sånt. HAHAHAAAAHHAAHAHAHHHA kul. Spännande upplevelse att berätta om i framtiden!

Packnoja

.
Ute i god tid as always. Håller på att knåpa ihop en packning till min weekend i Götet och inte är det lätt inte. Varför ska någonting någonsin vara det? Hej fröken bitterfitta, men jag har mens så jag får vara bitter.
`       Hursomhelst så har jag ingen aning om vad jag ska ha på mig imorgon. Det står mellan fin, mellan, ful. Fågel, fisk eller mittemellan. Bekvämt, mellan eller obekvämt. Det blir antingen mysdress i velour med converse, collegetröja, jeans med converse eller svarta tygbyxor, tröja och mina svarta höga kilklackar. Fan vad svårt det ska vara att bara bestämma mig. Det lutar mot mysdressen eller klackarna, någon utav dem blir det nog.
`
Sen kan jag heller inte bestämma mig för om det är värt att ens gå och lägga sig, eller om jag lika gärna kan vara uppe hela natten och sova en stund på bussen till slussen och sen tåget till Götet. Vi åker från stationen kl 06, vilket betyder att jag måste åka ca 04.30 hemifrån för att vara där i god tid, vilket i sin tur betyder att jag måste gå upp (ställa klockan, snoozar i minst 30 minuter) ca 03.30. Nu är klockan snart 23, vilket betyder att jag kommer få sova högst 4 timmar, eftersom jag är långt ifrån färdig med min packning.. Oh cheeses.

Frulle


Aaaaaaaaaaaaaaww, syskonkärlek

Homosexuell, incest, katt - hos familjen Ericsson får man vara som man är!
`
Pysen ♥ Elvis, brödrakärlek.

Nattligt ordbajs

Ibland vet jag inte vad jag ska göra av mig själv, så rörig och förvirrad är jag. På något konstigt sätt så rullar vardagen på ändå.
`       Hursomhelst, idag var det chillpille fram tills det att jag skulle till stallet, då blev det plötsligt lite bråttom. Pysslade om min gyllene pålle och red en kort barbackatur, sen direkt till jobbet efter det, slit från 17-22.15. Efter pengatjänandet blev det middag på bussen hem. Eftersom jag planerar att gå ner ungefär 27 kg till bikinisäsongen så blev det en macka och två kexchoklad från pressbyrån. Nu ligger jag i sängen, fryser lite om tårna och vet inte om det är någon idé att ens somna, kan lika gärna göra något vettigt fram tills dess att det är dags att masa sig till skolan.
`
Typ vettigt, som att packa till helgen, då jag drar till Götlabörg med min underbara klass. Ska bli narre, vi ska gå på Liseberg och sen kröka. Som de vuxna kvinnorna vi är. Vi åker på torsdag, eller fredag (minns inte riktigt, huvudsaken är att jag står på perrongen när tåget går) och sen kommer vi hem sent på söndagen. Har fixat Bella-vakt så det slipper jag tänka på.

Kommer inte på något bra avslut så jag säger bara godnatt helt enkelt. Godnatt!

RSS 2.0