Devote ftw

Har gått och skaffat mig en blogg på devote istället, 'cause this place sucks! Om jag känner mig otrogen? Hell no, ser det mer som om jag lämnar ett dåligt förhållande där min partner inte gav mig rosor varje fredag. Soooo, check it out - http://severyday.devote.se/ fortsätter bara där denna blogg slutade, sandraidahelena.blogg.se kommer att finnas kvar ifall man känner sig sugen att kika lite i arkivet. Pussss, ses på devote om några sekunder (för mer ska det inte ta för er att klicka er dit). Löve <3 <3 <3

Åter igen

 
Blogg.se ♥
 
...........
 
 

Flügteke

 
 
 
 
My favourite blogger of all, Siri, hade ett sådant flugtäcke till sin Vanilla Bun-häst. Gillade det pga det obefintliga priset så jag blev tipsad om hastprodukter.se. ME LIKEY! How come att jag aldrig har varit inne där förut????? Jag kommer bli så stammis på den sidan att det kommer räknas som trakasserier. DOCK så fanns täcket bara i vitt då det blåa var slut, men eftersom min häst är en skönhet så klär hon i allt.
       Dessutom har de en flughuva som ser ut att vara bra, vilket ingen annan flughuva är eftersom de är tajtare än Spice Girls latexbyxor och sitter slickat på hästens ögon. DOCK så fanns den huvan bara kvar i typ ponny och X-full, men eftersom min häst har ett huvud som en flodhäst så funkar nog den stora storleken.
 
 
Nu ska jag shoppa, pusshej! 
 
 

Min fina, fina åsna

 
 
Btw, lägg gärna märke till mina ridstövlar. Mikket fina, ja! Tretorn Falsterbo IN MY HJÄRTA. De är ungefär såhääääääääääär sköna, efter att ha använt dem endast två gånger var de inridna. Att de dessutom var nedsatta från 4999:- till 999:- gjorde ju inte saken sämre precis. Heh.
 
Nu ska jag skärpa mig och sluta sitta och blogga mitt i natten. Godnatt! ♥
 

Produktiv dag!

Har lunchdejtat min fru Nicole med hennes pluttigulliga operasångerska till dotter och efter det blev det en del shopping på götgatsbacken. Efter det begav jag mig på lite privata ärenden (haha, låter som om jag gick på toa). Efter mina private businesses mötte jag Josefine och Thea i stan en kortis innan det var dags för mig att tjäna lite pengar. Efter jobbet kl 22.15 blev jag hämtad utav min käre far och skjutsad häla vägen häm. Who says I'm a spoiled brat?
 
 
 
Tycker att dagen blev extra lyckad när jag fick med mig en grymt ball kortlek med mig hem från jobbet. Den hade tappat bort sin Bamse-tidning och fick därför följa med mig hem. Gillar den <333
 
 

Wow, någonting här funkar igen!

Dvs, bloggen, datorn och internet. Att blogga från mobilen funkar fortfarande inte, och fan inte den där jävla mobilbloggningen heller. Well, här funkar det rätt så bra i alla fall så vi firar detta med att leta lite i arkivet och kolla på übergamla ridfoton på mig (egentligen är det de enda relevanta bilderna jag hittade på denna dator så därför lägger jag upp dem..) Skulle gissa att de är från 01-02, när jag är ca 7 år gammal. Red på Botkyrka RS och denna pålle hette Dante. Watch and fall in love!
 
 
 
 
Jag visste redan då hur man skulle posa. Mjau!
 
 

Testar

Jag har nu startat en blogg på mobilblogg.nu - http://mobilblogg.nu/severyday. Ska se om det går bättre att blogga där, dock så kan man typ inte designa bloggen som man vill och den är ganska simpel.. Mjao

Av hela mitt hjärta

Jag hatar blogg.se!

RSS 2.0