Hoppla!

Har ridit islänning idag! Satan vad kul det var, även fast det var terrorist-väder och iskallt. Började med att sitta upp på Trostan (fuxen) och jobbade honom lite grann och tog ett litet skutt. Johanna red på Nattkorpen under tiden. Sen red vi ut en sväng och bytte häst efter halva vägen. På raksträckorna töltade vi och o m g vilken härlig känsla! Kändes som om vi svävade fram på någon futuristisk skateboard (som de har i "Tillbaka till framtiden"). Efter uteritten jobbade Johanna en stund på volten med Trostan igen.
.
.
Fotade Johanna och hennes fux lite också med le camera, ni får se när jag laddat upp dem!

Tejpar fast ett leende å ba kör

Mornmorn mina små läsare! Tycker ni också att det suger att man måste gå ut ur huset en dag som denna? Well, det behöver di kanske inte såvida du inte har häst. Dessutom blir det extra kul när man ska åka moppe till hästen. I snöblask och blåst. Asså ammagaaad vad kul livet är!
.
Förbereder mig genom att dricka en het kopp smaksatt vatten med jag vet inte hur mycket honung.

Wtf

.
Tror att Moder Natur borde prata med någon om sina aggressionsproblem. Verkar som om hon plötsligt hatar oss.

Äckelväder mm

Var det någon som undgick det bipolära vädret idag? Fan vad oberäkneligt det var: blå himmel och solsken ena stunden, syndaflod och mörklila moln två minuter efter. Vad fan?? Hur tänkte vädergudarna där? Imorgon ska det tydligen bli ännu värre, vilket jag ser fram emot såå - eftersom jag ska vara ute under större delen av dagen.
`
07.00 står väckningen på, min plan är att jag ska vara i stallet kl 08 och fixa allt innan det är gemensam stallstädning kl 10. Tänkte vara med så länge jag hinner, för efter det ska jag till djurö och agera tränare åt Johanna och hennes islänning Trostan. Ska bli asm, när jag är klar med dem imorgon ska båda vara lökiga som en dag i Sahara och ha träningsvärk i två veckor framåt. I det långa loppet ska de bli fit for grand prix. Borde ju ta typ 500kr/5 minuter men av någon anledning gör jag det gratis. Hoppas hon läser detta och bjuder på lite fika, mehehe.
.
När mitt uppdrag är slutfört på djurö åker jag hem. Eller hem till Josefine, vad man nu vill kalla det. Hon ville kolla på någon fjollig ny film, typ romantisk komedi. Jag vägrar, jag vill kolla på typ batman eller fast and furious vilket inte heller kommer ske. Kul att vi har så lika smak när det gäller filmgenrer.
.

Nice

.
Såhär ser man ut när man ska gå ut med Tuffa i snöregnet: Hunter-stövlar, Josefines mjukisbyxor, studenttröjan och mammas Helly Hansen-jacka. Skulle inte banga på mig själv.

Men jag klagar inte

¡Hola! ¿Que pasa?
.
Idag ska vi prata om träningsvärk, min träningsvärk. Jag har nämligen så förbaskat mycket träningsvärk från olika faktorer.
.      Det började i söndags då jag blev bortrövad av mina mongovänner till en poledancing-studio! Fan vad kul det var! Och ack så jobbigt också! Men fan så kul! Man kände sig så otroligt sexig när man svävade runt stången (fast jag gissar att jag såg ut som en gravid orangutang som knappt lärt sig klättra i träd). Dock så var jag ju inte riktigt musklad till att göra alla de rörelserna, så jag dog lite dagen efter. I armarna kände jag inte ett smack, får mer träningsvärk av att mocka Bellas box, men i magen däremot! Det smärtar fortfarande när jag skrattar, vilket bara gör att jag skrattar ännu mer. Fan.
.      Dagen efter, i måndags, fick jag någon akut sjukdom som gjorde att jag ville träna ännu mer. Jag värmde upp med 15 minuter powerwalk tillsammans med hunden, sen körde jag styrka medan hon tittade på som nån störd pt som bara stirrar obehagligt tills man slutar whina. Jag förstår inte varför jag plågade mig när jag redan hade denna djävulska värk.. Huromhelst så kände jag mig grym efteråt. Det kanske är ett av symptomen.
Efter det, i tisdags, tömkörde jag Lilla B på utevolten vilket inte gav någon träningsvärk men en jävla massa konditionsträning istället.
.      I onsdags var det som sagt Emmas studentskiva där mina ben jobbade som trumpinnar på dansgolvet = träningsvärk i vaderna. Igår lät jag mig vila och idag ska jag till stallet och åka havremoppe. Blir ingen tävling för vår del idag, kan förklara i ett separat inlägg.
`
Hursomhelst så är det synd om mig som har tränat så mycket. Men jag är ju en tuff brud med skyhög smärttröskel kom jag ju på nu. Eller så känner jag grym smärta men är hård nog att maskera den. Det sista lät bäst så vi kör på det, så ni kan sluta tycka synd om mig nu. Tack ändå ♥♥♥

Uppdatering

.
Sitter framför en tv-serie med mamma och en kopp grönt te. Najjs, ja? Har döont i knäna efter mitt vilda dansande på Emmas studentskiva igår. Så jag klagar inte över att få sitta och slappa en stund.
.
`
Jag svär, vi var nyktra. Efter en natt med all in-dancing åkte vi till den lånade lägenheten, sov lite och sen var det upp och hoppa! Emma åkte tidigt medan jag och Josefine fick sova till 10. Det blev grandiosapizza till frukost och subway till lunch 20 minuter senare. Efter det var vi fit for another day!
`
Nu ska jag leta efter min tandborste, borsta tänderna med den och efter det ska jag sova. Natti!
.

That's why

Det är lite smårörigt i min vardag just, ska försöka lägga in något litet inlägg senare. Fan vilket onödigt blogginlägg med nu vet ni att jag lever iaf! Pyss på er!

Sorry for party rocking

Y0y0 wazzup jao? Jag har varit lite frånvarande de senaste dagarna, anledningen är att jag har haft fullt upp och inte känt någon som helst inspiration till något. But now I'm BoT!
.
På tal om det: jag har lite planer på att köpa en ryggvärmare från just Back on Track. Någon som har några erfarenheter utav den eller BoT överhuvudtaget?

En födelsedag

Btw så fyller min kärlek 23 bast idag! Grattis älskling, så gammal men ändå så ung ♥

Mañana bañana!

Godmorgon alla mina läsare! Nu ska jag berätta hur jävla frustrerande och humörsänkande det är att skriva ett fett inlägg, som sen bara raderas. Nä, det ska jag inte, men det är iaf inte roligt ska ni veta.
.
Nu till saken. Gårdagen var bra på många olika sätt och vare sig ni vill eller inte så tänker jag berätta varför:
`
> Det var wünderbahrt väder och hur varmt som helst, fuckin 16 grader när jag åkte till stallet!
> Dagen på salongen var aslugn och jag fick sluta kl 12.
> Pga ovanstående kunde jag komma hem i bra tid, ta det lugnt och äta lite lynch innan jag åkte till hästkollektivet.
> Åkturen på min gula racerbil gick asm, typ. Vi skrittade ut en timme runt husområdet och på vägarna och avslutade med lite skrittarbete på volten. Bella hade med sig raketmotorn i början och hoppade och flög son en tönt. Dock så är jag g-rym på att känna min häst så efter lite g-rymt ridande från min sida så släppte hon turbon. I slutet var hon nästan seg.
>Jag kände ingen stress över att komma hem vilket resulterades i att jag såsade mer än vanligt och spenderade 5 timmar i stallet. Vart hellskotta tog tiden vägen?
> Jag anmälde mig till Värmdö Ridklubbs clear round nästa fredag, så om en vecka leker jag och Lilla B tävlingsekipage! Iiiih!
.
Yay, nu ska jag gå av bussen och vara presterande ett litet tag. Pusshej!
`
High quality, yes!
.

Today's

Tjollahopp!
.
Sitter och gluttar på Top Model Sverige och chinchillar lite. Min handledare på salongen gjorde min dag när hon berättade att vi bara jobbade halvdag, så jag var hemma till 12.30! O M G vad det var välbehövligt, nu har jag massor med tid att vara i stallet och ändå kunna komma hem i bra tid.
.
Igår blidde det tömkörning/longering för min och Bellas del - vilket gick förvånansvärt bra! Idag tänkte jag nog trimma lite på utebanan eller rida ut på en långritt. Känner mig fortfarande lite oinspirerad efter det sugiga passet i tisdags, men hoppas kunna bota det idag i det underbara vädret.
.
Nu ska jag gå och göra något vettigare innan jag somnar här och låter Bettan sova i sitt bajs. Någon som vill mocka åt henne? Nä, inte jag heller.

Fikapaus

.
Sitter med klassen på Handels och lyssnar på föreläsningar. Jag höll på att somna, sen fick vi fika och nu är jag hög på socker och koffein - härlig känsla. Dessutom sitter vi och garvar åt en tjej som har jätteroligt hår, eheheehehhe. Efter jag har genomlidit detta åker jag till stallet och hoppas på att jag och Bella kommer bättre överrens idag än vad vi gjorde igår. Kanske fortsätter med galoppombytena.
`
Pusshej!
...

Nej

Fan vilken kass jävla dag och fan vad jag ogillar mig själv. Köpte en ny hjälm, det var det enda som var bra. Egentligen var det mesta bra utom ridpasset. Jag rider som en golvmopp. Och nä, jag fotade inte hjälmen, ni får se sen.
`
Nu ska jag gräva ner mig, puss hej!
....

I'm her bitch

`
I stallet på kort visit och slavar för Bella + hämtar upp lite saker som ska säljas till Johanna idag.
.

För det var du som fick min fallskärm att vecklas ut

`
(Notera beviset efter mitt besök i vattenpölen. Eller gör inte det förresten.)
~~~

Min sammanfattade dag


Känns ganska nice att vara så pass högt ovanför molnen och sväva

Fredagshoppbilderna is here!
.
.
Ja, några iaf. Det var de jag fick så länge, så det kommer nog mer inom en snar framtid. Tack massor Johanna!
.

Ja tack!

"Som sagt, det är svenskt som gäller i år. Lamicell visade inte bara benskydd med svenska flaggan, utan även detta kit. Roligt med blågult efter alla brittiska och amerikanska färger och flaggor den senaste tiden."
.
från http://www.hippson.se/
.
Satt och kikade lite på hippson i mobilen. Hittade detta. Skulle ju inte tacka nej om någon erbjöd mig detta set, eller en liten del utav det! Skulle vara sååå snyggt på Lilla B.
(fattar inte varför det inte funkar att länka på mobilen.)
.

Zombie

.
Red ut på en 30-minutare, utan sadel och bett. Det var såhäääääääär (sträcker ut armarna så långt det går och visar) mysigt! Ville aldrig rida hem. Synd bara att hästar är sånna där djur som måste ha mat facking hela tiden, så jag var tvungen att rida hem..
Nu sitter jag och väntar på att klockan ska slå 20.00, då går jag först ner till ridskolan och fodrar, sen här uppe och SEN får jag åka hem! God damn, vad skönt det ska bli! Väntar mig att alla där hemma kommer passa upp på mig hela kvällen, för fan vad duktig jag har varit idag. Klart slut!
.

Sover middag

Vilar benen och huvudet lite och samlar energi. Ska snart hoppa upp på lilla B och så går vi ut på en mysig skrittrunda. Tror vi båda behöver det, dels för att jag är så jevla trött och dels för Bellas träningsvärk. Mest för att jag är trött. Jag ska bara chilla liiiite till..
.
(Vaknar väl typ imorgon bitti någon gång. Men vafan, hästarna kan väl fodra sig själva, right?)
.

Ack tidiga morgon

.
Assåå shiiiiiit, vad vi är trötta nu. Hästarna är ute iaf och nu stundar städning. Någon som är sugen på att joina?
.
By the way: Thea! Älskar att du kommenterade typ alla EFiT-inlägg, speciellt le wild högaffel! Puss
.

00.50: godnatt


23.56: fredagsmys

.
Alla hästar har fått det de ska ha, nu förtjänar vi lite lugn och ro framför Stallkompisar med en massa nyttigheter, så som gelatin, färgämnen, smörade poppade majskorn och SOCKER!
.

22.52: trötta brudar

.
Vi är helt slut efter ett lyckat hoppass! Vi var jätteduktiga. Nu ska vi bygga bort hindren, sen blir det fredagsmys!
.

21.20: bygger liten bana!


20.16: Hööööööö


19.13: mockning


18.05: middag

.
Sitter nu i stallet och käkar, jag är småunge och äter pannkakor!
.

16.59: tar bensinmoppen till havremoppen

.
Sitter i Strömma och väntar på att Johannas buss ska anlända, sen bär det av mot le stall!
.

16.00: matsäck!

.
Kirrar frulle till imorgon som ska tas med till stallet! Har lite bråttom nu, borde åka om 15 minuter.. Realistiskt? Nja.
.

14.47: snart hemma igen!

.
På väg hem, äter mellis och lyssnar på 30 seconds to mars <3<3<3
.

13.37 (eliiiiiiiit): lunch

.
Det gick ju sådär att ladda upp en bild varje timme, men jag höll på att klippa Saga. Nu sitter jag och äter lite lunch, åker hemåt snart!
.

11.19: färgning

.
Ledsen att jag missade en timme men jag höll på att sätta i färg på Saga! Såhär ser det ut nu!
.

Ca 09.25: Försenad

.
Satt nyss och väntade på bussen, som var sen.. Gick på för en sekund sedan tyyyyp.
.

08.16: Tuffapromenad


Ca 07.15: EFiT-dagens början!

.
Godmorgon mina solskensstrålar! Första bilden kommer nu, dagen börjar kl 07 och sen kommer det alltså en bild i timmen. Just nu ligger jag i sängen, lyssnar på "Förtidigt" i Bandit och tänker över min dag. Så fort jag stigit upp ska jag gå ut med Tuffa, sen duscha, äta och göra mig i ordning. Sen bär det av mot praktiken där jag ska roa mig idag. Efter det åker jag hem, packar lite grejor, hämtar Johanna i Strömma och så åker vi till stallet. Jag ska hoppa, hon ska fota och sen sover vi där! Jag har nämligen stalltjänsten denna helg.
.
Så, nu vet ni vad ni har att läsa om här! Nästa bild kommer om en timme, ni får en blöt godmorgon-kyss så länge!
.

EFiT

Jag hakar på en av mina favoritbloggar, http://equilina.se/, och kör på EFiT imorgon - ett foto i timmen! Det går alltså ut på att lägga ut ett foto per timme från att man vaknar till att man går och lägger sig, och visar vad man gör. Får se hur det går, ska göra mitt bästa! Någon mer som hakar på?

I didn't sign up for this

.
Det var ju en rolig syn jag möttes av när Bella kom in i stallet idag. Man kan ju tro att jag är van vid det här laget, men det är lika trist varje gång. Det var även kul att jag upptäckte att det täcke jag hade tänkt sätta bensnörena på, inte hade några hällor att sätta snörena i. Så nu behöver jag dem inte längre, ska se om jag kan lämna tillbaka dem snart..

Goooooooodmorgon!

Ja, för det är en riktigt god morgon i och med att jag är ledig! Ska långsamt försöka ta mig upp ur sängen, klä mig i det fulaste och skönaste jag har, gå på kissrunda med Tuffa, käka frukt och sen se om jag kan få liv i min lilla bensinmoppe. Om den funkar så tänkte jag ha Fiona-invigning idag (ja alltså moppen heter det). Ifall den vaknar så åker jag med den till stallet. Tydligen så måste jag byta olja innan jag beger mig på en längre road trip, men till stallet är det ju bara ca 1 mil.
.
Vad händer i era liv en dag som denna?
.

Kan hon inte köpa sina egna jävla bensnören?

Hur tråkigt är det inte att gå in i en ridsportaffär (detta fall Hööks) och köpa ett par fucking bensnören, utan att köpa något annat? Skittråkigt, jag upplevde det själv nyss. Efter en ganska slapp men dötrist skoldag med bruduppsättningar och slöjsyningar så åkte jag till tandis och fick beröm för mina fina gaddar, sen åkte jag och min lilla syster till Hööks för att Bellsan behöver nya bensnören till sitt innetäcke. Hon bajsar nämligen på sin svansrem så det funkar inte. Hur som helst så var det lite humörsänkande att inte få shoppa något roligt, för hur kul är det att köpa bensnören på en skala? Nä, inte så kul.
.
Dock så tillät jag mig själv att kika runt lite eftersom det är ganska billigt att göra det. Har länge kikat på denna hjälm från Lamicell och jag kan säga att den var ännu snyggare i verkligheten än i katalogen! VILL HA!! Kollade även på fleecetäcket med hals, måste ha ett sånt. Sen kollade jag även på HV Polo-kollektionen, som är så snygg. Sen kollade jag även på lite bett. Synd att jag är bankrutt, det kliar galet i shoppingfingrarna.
.
Oh la la, snygg brud i Lamicell!

Slut efter modevisning

Lädsän för ingen uppdatering men jag var så satans trött igårkväll, vi hade nämligen modevisning hela dagen. Åkte hemifrån kl 07 och kom hem kl 21 efter en fullspäckad dag! Det blev lite fotat men orkar inte lägga upp dem, ehehe. Ni får en, varsågoda!
.
Nu får det räcka med update, bättrar mig till imorgon! Puss

Nu kör vi!


Kladd

Jasså, det är den årstiden nu?
.
.
Väldigt spännande att ställa sig och spola häst och täcke när man har lite småbråttom. Täcket var som doppat i lera så jag spolade av hela helt sonika.
.
Bara jag som har det problemet?


Tvingar fram våren

Åker till stallet nu i mina raggarbrillor. Har fått låna lillasysters feta collagetröja så jag tänkte trotsa kylan och rida utan jacka! Kanske med väst men fan inte mer. Tänkte börja ett litet projekt idag, nämligen galoppombyten. När jag är klar ska hon vara bäst på det, även om det tar typ 87 år. Men som sagt, nu ska jag, Kajsas feta tröja och raggarens brillor bege oss. Pyss
.

Babbel, vill ha bubbel

Jag saknar min häst.. Jag var där igår och ska dit imorgon, men ändå! Har hästhjälp idag då vi ska ut och fira min mamma och min kusin. Har varit en rätt så händelselös dag så jag har inte så mycket att ge er. Ger mig själv hemläxa tills imorgon! Ska se om jag kan flirta med mamma så hon köper ett glas onyttigt till mig sen, är så sugen på en söt, högalkoholhaltig drink.
.
Se nu hur ointressant det blev.
.

Mhmm

Fan vad irriterad jag blir när hela inlägget jag har jobbat med i typ 20 minuter bara försvinner.. Förbannade mobil och blogg.se och värld.
.
I alla fall, jag skulle berätta om min underbara morgon och lite så, men nu tappade jag intresset. Hejdå.

Weeho

Var ledig idag, vilket firades såhär:
.
Träffade Josefine the one and only för morgonfika och en massa babblande. Sen reste vi våra söta rumpor från de obekväma stolarna och åkte på solsemester.
.
Det var typ nice, drömde mig bort till Greklands vita stränder, bekymmerslösa vardag och vilda uteliv igen.
.
Sen begav jag mig till stallet. Tänkte smöra lite för Bella så jag köpte en phet påse morötter som jag sedan släpade på. Väl framme hann jag inte rida men gick en liten prommis och medan jag mockade etc så fick guldklimpen springa av sig i hagen. När jag skulle hämta henne sen så jagade jag på henne lite, och jävlarrr vad hon for! Haha, sen ville hon inte lugna sig tillräckligt för att jag skulle kunna leda henne så jag fick lössläppa henne.
.
Jaja, hon ser cool ut men skenet bedrar.

Hur tänkte hon här..?






Alltså.. Den som säger att min mamma är dålig på att fotografera ljuger ju. Och där ljög jag, big time!

Hahaa, jaaa lilla mamma. Tur att jag har andra som ställer upp och fotar lite då och då!


'Cause we've all been brainwashed


Dagens stalleri

Min lilla pålplutt var göllig idag! Duktig tjej samarbetade hyffsat i ridhuset under volt-och sidvärtsarbetet, trots att hon var fegis och livrädd för dörrarna. Vi jobbade i öppna/skänkelvikningar längs långsidorna och la minst en volt vid varje bokstav, för att jag skulle få henne aningen mer avslappnad. Skrittjobbade bara och travade och galopperade något varv för att få ur henne lite energi.
.
Hade tänkt småhoppträna lite i helgen för att komma igång till clear rounden om några veckor. Det är bara en liten tävling för klubben men vafan, det är ju rena rama världscup-hoppningen för mig som aldrig tävlar och som blir dönervös utav det! Men med min stjärnhäst somhoppar fint på lite högre höjder går det nog vägen, annars så har jag ju bjudit på mig själv iaf, alltid något!

Inte långt kvar, men lite för långt

Om jag inte får ta studenten i denna klänning så vill jag inte ta studenten alls! Hahaa, skojaa! Skulle kunna ta studenten naken, bara jag får ta studenten!
.
Oooooooch....... Självaste mössan!! IIIIIIHH!


En sån dag

.
Fan vilken huvudvärk jag har, den måste komma från helvetet skickad från djävulen själv. FAN!
.
Låt höra: hur var eran dag? Bättre än min?
.

Bulldozers och grävskopor

Försökte ladda upp lite bilder och videoklipp från igår, men ni ser ju hur det gick.. Höll på i säkert en timme innan jag gav upp. Awesome!
.
Hoppningen igår gick rätt så bra iaf, Bella ångade på som en bulldozer som vanligt och lyssnade inte alls på förhållningar och halvhalter. Lovely! vi var som sagt lite ringrostiga och jag red stundtals som en påse nötter men jag gav oss en eloge ändå för att vi äntligen är igång igen. Vi hoppade inte högt alls, mest markarbete med några 50cm höga språng.
.
.
Tömkörde utomhus idag, bara för att hon skulle få röra på sig. Hon flög iväg som en raket några få gånger men annars var hon cool, trots att vi gick förbi en fet grävskopa. .

Lika bra start på dagen som man blir lovad när man äter en viss frukostflinga

Tjohoooo vänner och ovänner!!
.
Jag är förvånansvärt glad idag! Alltså, god vilken härlig känsla! Det kan bero på solen, kanske på en bra frukost, kanske beror på att jag ska få hoppa ikväll, eller för att Josefine kommer hem imorgon. Eller en kombination helt enkelt? Hursomhelst så gillar jag lördagar.
~~~~~~
Sen vill jag passa på och gratta alla er som fick pris i Equilinas bloggala! Ett phett grattis! Och inte minst vill jag gratta min kära Thea, som faktiskt nominerade mig och på så vis vann ett par ridhandskar från jacson. Vilken otur att hon inte rider längre då, eheheheehehee.. (hon meddelade att hon skänker dem till mig) Puss på dig!

Guldhästen

Alltså ammagaaad vad fint min gula springare sprang idag! Blir så glad! Fast hon var väldigt svårriden, höll på och var galet hispig, sprang för fort, drog i tyglarna och var tung. Var tvungen att verkligen kämpa arslet av mig och ridaridarida! När jag väl jobbade bra med mig själv så jobbade Bella bra också. Duktiga tjejer i ridhuset idag :)
.
.
Imorgon kväll har jag och Sara bokat ridhuset för hoppning! :D eller, Sara bokade och jag hakade på. Har höga förväntningar och lääääängtar, det var så länge sen jag hoppade. Jag har säkert glömt bort hur man gör, kommer säkert tabba mig och styra in i väggen, krocka med Sara och bli avkastad. Eller så får jag panik och hjärnsläpp innan och sitter upp åt fel håll och förstör allt direkt. I sådana fall ser jag till att någon fotar.

You never know 'til you know and not even then you know

Det har varit en lite oväntad dag idag.. Oförutsägbar.
.
Det börjar med att min ena katt, Pysen, blir sjuk av något slag och beter sig konstigt så jag måste stanna hemma. Egentligen skulle jag haft sex and the city-maraton med Lalla, men jag var som sagt tvungen att ställa in. Det resulteras i att jag hamnar framför datorn hela dagen, samtidigt som jag springer och kollar till Pysen titt som tätt och tvingar i honom vatten. Det resulteras i att jag "nämen hoppsan, ska jag ta och söka jobb kanske..?" och knåpar ihop ett cv och ett personligt brev och skickar! Gaah! Jag ska vara sådär löjligt hemlig också och inte berätta för er vad jag sökte, ni får veta sen om jag får det eller ej.
.
Efter uppdraget slutfört tyckte jag att jag förtjänade pannkakor och gjorde mig några, eftersom jag var helt solo hela dagen fram till för en stund sedan.
.
Sedan efter kvällspromenaden med Tuffa luktade hon skit och var brunkletig på halsen, så det var bara att ge hundjävelen ett bad.. Nu ligger jag i sängen, dödstrött utan att veta varför, och lyssnar på lite metallica. Fast metallica är ju iof aldrig "lite".
.
Godnattpuss ♥

Flygtur fångad på bild


Galopperar i godan ro, tralala..




När Bella plötsligt ser något farligt som en ovanligt stor grästuva.


Bäst att kasta sig åt sidan och fly..


..och passa på att lägga in några bocksprång medan Sandra är i obalans.


Fick värsta idén: let´s put the Sandra in a mudpuddle!






Resultatet:


Jag vet ju vad jag ska äta till middag ikväll iaf..

Tack Johanna för fotona!


RSS 2.0