Klart det ska firas!

On my way hoooome, har varit ute med fina tjejer och firat att det ar loooooov! Hem och sova nu, jobb imorgon och sedan mer lovfirande, dessutom ar det halloween. Jag ska vara kissikatt :) (och nej, jag e inte helt nykteeeer) hihi.

Vardagslyx

Sitter i stallet, Bellsan blir lyx-behandlad igen :)

Bra, för det fanns ju inte tillräckligt

I en skvallertidning pa salongen: "Bonde-Fredrik trotsar blygheten, NU BLIR DET SEX". Jag trodde att det var ett program som var liksom gulligt och helylle, men man kan tydligen kasta in lite sexskandaler vart som helst. Kul for Fredrik att han far ligga iaf, trots sin blyghet.

Sushi och skräckis


Nu drar jag på mig mina klackar och springer till bussen. Har nämligen en dejt med Johannah, Jennifer och Sophie, vi ska äta sushi ♥

Sen möter jag Teo i slussen och åker hem hit igen, då vi ska kolla på skräckfilm...............! Det kommer sluta med att det är han som sitter och kollar, jag tänker springa och gömma mig! Sen tänker jag kräva att vi kollar på typ Bamse eller My Little Pony efteråt, annars öööh.... (Shit, har jag verkligen gått med på att kolla på skräckis?)

Vi hörs väl senare, om jag inte blivit indragen i tv:n utav en psykiskt störd, japansk, långhårig flicka.


Nya klor!




Gjorde gelénaglar för första gången idag på praktiken, är så nöjd! Jag är dock lite rädd, tänk om jg slår av dem eller förstör dem på annat sätt? Jag som alltid annars har kortkorta naglar behöver lite tid för att vänja mig vid detta.. Jag blev lovad att de kommer att hålla även i stallet men jag kommer ändå vara väldigt försiktig.

De kommer passa perfekt till nästa vecka då det är Halloween och jag ska gå klädd som catwoman, här har jag alltså mina klor!


Massagebehandling


Jag låter kroppsspråket tala för sig självt..











Massören kom under behandlingen fram till att Bella är spänd i v b, ryggen och h f och rekomenderade tömkörning, skengalopper (kontrollerat dock), tempoväxlingar i skritt, så lite trav som möjligt, lätt massage och streching. På så sätt ska vi sträcka ut och lösa upp spänningarna. Dessutom så kommer massören tillbaka nästa vecka för att kika lite till, och det verkar ju inte Bella ha något emot, ellerhur?


Onsdag

Detta inlagg tillagnas min otaliga Josefine. Puuussss ♥

Naaaw




Jag tror hon försöker säga att hon älskar mig med..


Syskonkärlek













Magic pink limited edition


Ni får ursäkta min frånvaro, har haft svårt att hitta motivation den senaste tiden..

Jag unnade mig själv lite shopping igår (okej då, Bella). Det var meningen att jag bara skulle köpa ett bett, ett Appel Mouth, men det slutade med att jag köpte ett pannband och dessa underbara Magic Brush, och en rosa reflex till förmån för Rosa bandet.



När jag sedan åkte till stallet och testade de magiska borstarna kände jag mig som Harry Potter. Med hjälp av borstarna trollade jag bort leran! Tänk att dessa tyska plastborstar skulle vara så bra.



Grymmmmma ♥ Jag köpte dessutom rosa, limited edition


I'm on a bus

On my way to the fabulous school, ha en bra dag! :)

Gårdagens


Efter en väldigt mysig helg med firande av Josefine med The Fantastic 4 (Sandra, Emma, Josefine och Thea) men ack för stallfri helg, med undantag för jobbet i lördags, så drog jag min vackra rumpa till stallet och Bella. Shit vilken komplicerad mening det blev. Efter lite pyssel och gulligull så satt jag upp och vi tog ett dressyrpass på utebanan.



Red med snodd så hon inte kunde smita undan så lätt genom att fåna sig, även om det blev just väldigt mycket fån emellanåt. Det stod nämligen en farligt blå sockerbit i ena hörnet som någon glömt att ta undan. Den var alltså oerhört farlig, sjukt farlig! Nej men på riktigt så var den ond och låg där och lurade så den kunde hoppa upp och bita oss, väldigt farlig. Först var den farlig i alla gångarter varje gång vi skulle förbi den, sen var det okej i skritt och sen även hyffsat okej i trav men i galopp förblev sockerbiten ett monster. Hon galopperade i sidled, blev väldigt hög och kort i formen när hon fick syn på den och bockade/sparkade bakut när vi var förbi. Älskade tönthäst ♥

Idag har jag medryttarhjälp så jag kan ägna mig åt roligare grejer, nämligen skriva CV.. Och laga mat, vilket jag ska göra nu. So, see ya latah!


Noll


Borde döpa om min blogg till "Noll update, läs den inte". Tur att jag är smart nog att jag inte gör det och låtsas som om jag inte har svikit alla mina läsare, tur det.


Little saturday celebration






Lillördag! Det firas med en hemmakaffe megalyx-deluxe! ♥


Unbalanced


Det är sjukt hur mycket sämre man (jag) rider med endast ridskor/jodpurs istället för med chaps eller stövlar. Ankeln får ju inget stöd och blir obalanserad vilket leder till att jag blir obalanserad vilket i sin tur leder till att Bella blir obalanserad.
       Vet inte egentligen varför jag inte använde stövlarna idag vilket jag annars alltid gör, iaf när jag rider med sadel. Jag antar att jag inte orkade putsa dem efter.. Vid de tillfällena jag rider barbacka så är det ju okej men det här var sista gången jag kombinerade sadel och obalanserade anklar.

Så, det var lite om dagens. NU blir det efterlängtade Desperate Houswives amagaaaaaad!! ♥♥♥


Sandra slösar


Som sagt: jag har shoppat galet i helgen vilket var sjukt kul då jag inte har köpt något till mig själv på länge, det är Bella som har skämts bort den senaste tiden. Men så igår fick även jag lite prylar :D Shoppingen fortsatte idag efter skolan så jag har verkligen spenderat denna helg. (Måste dock försvara mig med att jag faktiskt jobbade och tjänade pengar också.)


Übermysig stickad kofta med mysfoder i huva, ärmslut och i öppningen. Från Zara ca 560 kr.


Transparent linne i leopardmönster från Vero Moda, kostade ca 150 kr.


Vit tisha med text, också från Vero Moda, också ca 150 kr.


"Life is simple, don't make it complicated"


Svart linne med dragkedja i ryggen från Vila. Tror dock att jag ska lämna tillbaka den, därför ser ni prislappen som jag diskret försökte gömma, men misslyckades..


Ear-cuffs silverfärgad, Glitter ca 30 kr.


Ear-cuffs guldfärgad, Ur & Penn REA ca 30 kr.

Dessutom så blev det lite (läs mycket) presentköp också plus lite annat smått och gott. Skor bl.a.. Kul var det iaf!


Grymma häst


Jo, jag glömde blogga efter ridpassen i helgen men jag gör det till en sammanfattning nu istället: OMG, AWESOME! Fan vilken duktig häst jag har, hon var jättefin! Den där viloveckan gjorde verkligen susen för efter den har hon varit pigg, glad och jobbat jättebra! Innan veckan så var hon lite slö och inte så arbetsvillig efter sommarlovet och igångsättningen men nu är hon unghäst igen :D 
      
I fredags tog vi ett dressyrpass på utebanan i mörkret ocg förutom att hon var fånig och rädd för mörkret så gick det jättebra. Vi jobbade lite förvänd galopp och fattningar.
      
I lördags hoppade vi i Båtishagarna vilket Bella tyckte var en skitbra idé. Det gillades definitivt och hon både bockade och drog iväg med mig några gånger. Hoppade inte de högre hindren utan höll mig runt ca 70 cm och hoppade många språng istället. När jag sedan bestämde att det fick vara nog så hade hon mycket kvar att ge.
      
Igår sedan så fick hon vila. Blev bara en massa goooos utöver de vanliga görorna.
      
Idag vet jag inte vad som sker, söta Emma hjälper mig med Bella idag :)

Imorgon, dock beroende på vad Emma gör med Bella idag, tror jag att jag bara skrittar ut en sväng eller kanske longerar/tömkör. Vi lämnar det åt ödet tycker jag.


Kära häst ♥

Nu ska jag fixa klart maten och sen slänger jag iväg ett inlägg om alla dessa saker jag shoooppat i helgen, so see ya latah!


Soffhäng

Sitter i soffan med mina tva kara vanner Josefine och Thea. Vi har precis avnjutit en god middag med lite vin och vantar nu pa att teet ska bli klart, det ska i sin tur avnjutas tillsammans med de fabulousa kakorna jag bakade igar. Shit vad corny allt lat, men det ar okej for vi ar ett gang corny brudar ;) synd bara att Emma valde fest fore oss men vi far val hitta ett satt att straffa henne pa senare. Nu blir det go-fika! XO

RSS 2.0