Nu åker jag till min prinsessa






Oh Shit


Jag tänkte inte berätta allt om kryssningen, men att jag fortfarande är bakis säger väl en del..






Dagen efter spenderades i hytten.
       Nu, efter lite saft, mår jag bra igen :)


Onsdag 28/12


PUH! Kom hem från stallet för en liten stund sedan efter att ha gått en rejält rask promenad stallet - busshållplatsen. Gick ca 5 km på 30 minuter. Gick alltså gaaaanska fort, mot min vilja. Det var nämligen så att jag kom in i stallet från ridpasset den tiden jag egentligen skulle gå därifrån för att hinna med bussen vid stora vägen. Föll rölle kanelbölle blev det sen! Men, som sagt, jag hann!
       Nu sitter jag och pustar ut och äter lite lunch medan jag väntar på att badrummet ska bli ledigt. Kl 15 åker jag hemifrån igen. Den här gången styr jag vägen mot kryssningsbåten Silja Galaxy för att parta all night long! Woohoo! Egentligen skulle jag ha tävlat clear round på klubben imorgon men tar det i mars istället, blev övertalad att åka båt istället..

Igår träffade jag en kompis jag inte träffat på ett tag, vi åkte till Hööks och fyndade lite rea. Jag köpte ett par jeansridbyxor och en grimma - för otroliga 113 spänn!! Grimman var mega-read och kostade typ 30 kr, brallorna var även de väldigt nedsatta. Minns inte riktigt vad jag fick dem för, kanske ca 300? På det så hade jag ett rabattkort, så i slutändan blev det alltså 113 freakin' crowns! That´s niiiice! Sen fick jag ett par ridstrumpor och sockor utav mamma :)




Sikken snygging!


Där var grimman från alla vinklar.



Nu ska jag åka och ha kul! Till alla tävlingsekipage imorgon säger jag lycka till och ha så kul ni med! Jag är lite avis på er..


Vardag lixxom

Jo, och sa var det det dar med kidnappningen. Eller nastan kidnappningen, men det var fan trauma for mig. Jag sitter i bilen pa en Ica-parkering och vantar pa att pappa och Rasmus ska bli klara med handlandet. Nar jag sitter dar i godan ro och leker med mobilen och sysslar med andra viktiga grejer, da kommer det en man med cigg emot bilen. Eftersom jag var klar med de otroligt viktiga grejerna sa iakttog jag honom. Han stannade ca 7 meter fran bilen och bara stod och smuttade pa sin cigarett och fran mitt hall tyckte jag att han kollade mot mig. Sen gick han sakta mot bilen igen och kom ganska nara, typ som om han ville prata med mig. Snubben rundar motorhuven och staller sig pa andra sidan, nagon meter bort, och kollar runt lite. Sen vander han sig om och kommer sadar obehagligt nara bilen igen. Vid det laget satt jag och bara glodde pa gubben, redo att typ.. kanske flippa galnaste karatekid-kicken i huvudet pa honom, eller liknande. Han gick sakta runt bilen igen, fimpade och stack. Typ, eeeeeeh.. vaaaaaaaah? Hade han stannat aningen langra hade jag fan hoppat ur bilen och ba "nej, jag vill inte aka bil med dig eller ens se dig i narheten, sa dra!"
.
Jaa, mitt liv ar fullt av spannande moments. Borde bli hemlig agent eftersom jag ar sa spannande.
I ovrigt har det varit stromavbrott pa hela varmdo, vilket var ganska spannande det med. Speciellt att mocka i kolsvartness, ganska roligt. Inget jag rekomenderar dock, inte om det gar att undvika.

Yeah

Kul att jag jobbade med fetaste inlagget om hur jag nastan blev kidnappad, och sen slutar internet fungera. Berattar mer imorgon nar jag ar pa ett stalle med mottagning.. Pyss

God jul!

Sitter i bilen on our way to bredang for att fira jul med kara kusinerna. Har hunnit med packning, paketoppning, mer packning och mer paket, stallet, smink och ombyte. YAAY, duktig jag! Jag och Bella firade jul genom att ga pa barbacka mys-ritt med mjukisbyxor, gummistovlar, ludd och langa tyglar. Sen fick hon sitt alskade julgodis och en massa gos, mys och kel.
.
.
God jul ♥

Julstök

Har for en stund sedan avslutat minijul med brudarna. Middag, julmust, paket och lussebullar at my place. Och nu blev jag precis klar med presentinslagningen till alla ovriga personer, PUH! Ska sussa nu, imorgon blir det upp relativt tidigt och bege mig till stallet och min puss-hest, for att sen resa till mina kusiner och fira jul.
.
Men heeeey, klockan ar ju over 00, sa GOD JUL ALLA VACKRA OCH MINDRE VACKRA! Puss

Fota i kyla och snö


Foto och styling: MOI




Stalkerkatten följde efter hela vägen

GÅ HEM! Eller ännu bättre - flyg!


Mer under foto-fliken!

Puss och tack för att ni läser trots att jag är en dålig updater ♥

Long time, no see


Okej, den senaste veckan har inte varit okej, okej? Jag har haft massor att göra inför jul och så men det är ändå inte okej. Nu ska jag blogga! :D


Vinterdäcken på!


Brodda häst -

Det är ju sisådär lagom roligt. Att stå med en tung, lerig hästtass i famnen medan man pillar och trixar med pyttesmå broddpluttar får ryggskott som en tant. Det x 4. Det är ju något man vill göra en lördagskväll liksom! Tyvärr så fick jag inte det nöjet, gjorde det denna tisdagskväll istället. Men det är då inget emot att slita bort broddjävlarna till våren sen. DÄR snackar vi roligt!



Nu är vi förberedda för halkan i alla fall :)


Between heaven and hell


Fuck

Yeah, f u c k !

De e dags för fredagsmyyyyyyys

Sitter och har Glee-maraton med min lill bro och hemma-zoot. Dags att leta efter mer godis i skafferiet. Det fortjanar jag efter att Bella bestamde sig for att hoppa pa min fot. Det bultar mysigt nu. Och nu ska jag ha godis.
.
Pyss

Sådärja!


Det går numer att klicka på flikarna här uppe till vänster. De två första är inte färdiga men FOTO-fliken är nu klickbar iaf. Testa vettja!


All I want for Christmas..


Jag är lite dålig på att komma på önskelistor men jag har ju faktiskt några få saker jag vill ha:

1. Kingsland-mössa. The white one.


2. Luddiga benskydd


3. Hackamore

4. Presentkort

5. Ny väska

6. T-shirt med Bambitryck från H&M

7. Ridning för instruktör

8. Jeansridbyxor

9. Snö


10. + en massa andra saker jag begär :)

Dock så gillar jag att shoppa mina häst/stall/ryttargrejer själv eftersom det brukar bli rättast då men nu när jul närmar sig får man inte köpa saker själv. Jag får snällt vänta till mellandagarna. Sen att Bella måste få lite julklappar också är en annan historia. Höhö.


Morn


Det stavas U N D E R B A R T !

I tisdags ansträngde jag mig trots min förkylning, åkte till skolan och sedan till stallet för att rida ett dressyrpass. Sen igår morse kände jag att det blivit värre men åkte till skolan ändå, dock så fick jag hästhjälp så jag åkte inte till stallet. På kvällen fick jag min belöning då jag inte kunde prata - överhuvudtaget! Nu är jag hemma och snyter mig stup i kvarten medan jag hostar upp lungorna och "vattenfallar" te.
       FAAAN. Jag har inte tid att vara sjuk nu. Vem var det som kom på att alla skulle vara sjuka den här tiden på året, då alla har hur mycket som helst att göra.

Nu ska jag gå och göra en kopp te. Eller först kanske jag ska dricka upp den jag har.




Snö

Det ligger vitt pa marken! :D Inte mycket, but still! Synd att min dag borjade skit med att jag vaknade sent och kande att jag borde stanna hemma. Gick upp och kastade mig yoghurt for att sen hamna pa bussen - utan musiklurar. Yay. Fortsatt trevlig dag, allihopa!

Under renovering..


Här kommer ett meddelande:

Bloggen är under renovering och kommer alltså se lite rörig ut ett tag. Vi hoppas att detta inte kommer ställa till några besvär. Detta förväntas vara klart inom kort.


Längtan efter snö


Sitter i min snuva, med katten i knät, julmusik i öronen och längtar tills snön kommer. Corny, jag vet, men jag kan inte hjälpa det. Jag har väl jul-feber som de flesta andra.













Sara hann fota precis efter avramling. Hästjävel..







Nu ska jag nog gå och leta upp lite julmust och pepparkaka..


Pics from a crazy night











Att shotta ur äggkoppar är det nya har jag hört




"We're takin shots in here, do u want one?








Emma - also known as "The Haffer"

Vi mådde bra morgonen efter. Och det är fult att ljuga.


Snörvel och elände..

Borde ju sova nu med tanke pa sjukan, men till mitt forsvar vill jag bara saga att det inte gar. Pga snorig nos, den rinner typ som en droppande kran. Till en borjan var det bara ena nasborren men den andra ville inte vara samre sa den satte nyss igang den med. Blir hemma fran skolan imorgon och pluggar (a.k.a. kolla film, blogga, sova och annat trams).
.
Jag hade mycket val kunnat fylla detta inlagg med nagot lite mer valuable, men tyckte att detta behovde skrivas. Det e ju kul att lasa om snor, right? xo

Snor

Okej, sorry for no update. MEN om det ar okej sa skyller jag det pa att jag har feber och orkar inte rora kroppen. Darfor fick det bli ett snabbt, onodigt meddelande. bleeeh.

RSS 2.0